whatsapp

dronemieslogo

dronemies

Taustaa

Dronemies on keskittynyt kiinteistöjen ja työmaiden ilmakuvauksiin Uudellamaalla. Mutkaton palvelu ja erinomainen työntulos ovat meille ykkösasioita. Saat meiltä 4K laatuiset videomateriaalit ja valokuvat parhaillaan jo samana päivänä, kun kohde on kuvattu.

Vuonna 2021 perustettu Dronemies aputoiminimi syntyi sattumalta yhden työmaakuvauskeikan jälkeen. Dronemies on osa Simppeli Videon videopalveluita. Kutsumanimi Dronemies tuli erään työmaajohtajan suusta, jonka päätimme vakiinnuttaa siitä lähtien.

Valitessasi Dronemiehen yhteistyökumppaniksesi saat käyttöösi taitavan ja vastuullisen ilmakuvaajan. Homma toimii niin, että tulemme työmaalle, sovimme kuvauskohteet ja hoidamme homman kotiin.


Turvalliinen, vakuutettu ja laillinen kuvaaminen

Vuoden 2021 alusta lähtien kaikkien droneja käyttävien täytyy rekisteröityä dronetoimijarekisteriin ja suorittaa drone-lentäjän verkkokoe. Olemme sitoutuneet noudattamaan voimassaolevia lainsäädäntöjä. Takaamme asiakkaille turvallisen ja laillisen kuvaamisen kaupungeissa sekä taajamissa. Pidämme myös huolen siitä, että vakuutukset ovat aina voimassa, kun tulemme kuvaamaan.